Madam tarvii taas lisää varaosia

Kohta Madamella ei ole mitään kohtaa jumalaisessa vartalossaan, mitä ei olisi fiksattu. Tällä hetkellä tunnelmat ovat lähes tälläiset.
Viikonlopun työmatkalla Turussa Madam kerkisi onneksi poikkeamaan aamukahvilla Kauppahallissa piristämässä itseään Tyrnijuustokakulla ja sivistämällä Museo vitriinillä.
Madamen työtä on kevennetty kielloilla. Älä työnnä pyörätuoleja, älä kiipeä rappusia tai tule niitä alas! Madamhan ei suostunut jäämään saikulle, ei vaikka kaksi lääkäriä niin kehoitti. Tosi asiahan on, et polvesta on kaksi luuta irti. Ilman uutta polvea ei kohta tehdä töitä lainkaan. Madamea eniten syö se, ettei jalat meinaa enään lainkaan tulla Madamen vauhdissa mukana. Madamea ei niin vaan lannisteta ja onneksi, Madamen kipukynnys on tosi korkealla. Ehkä myös työmoraali ja se, et oikeasti tykkää työstään ja on vielä siinä myös pirun hyvä. Tämä auttaa Madamea jaksamaan. Madamen työ voi olla missä vain, myös ulkomailla. Parasta kuitenkin, kun Madam työskentelee, joka päivä niin päivät ovat niin erilaisia. Madam voi itsenäisesti myös paljon vaikuttaa päivien ja öiden kulkuun. Huumoria unohtamatta.
Hyvän ruuan laittaminen toisille ja syöminen yhdessä töissä auttaa myös.
Kaikkea saa kokeilla ja säveltää. Kaikki kulttuurihan on hyvästä. Oli se sitten korkeakulttuuria tai vaikka hömppää.
Nyt kun varsinaisesti ei pääse oikeaan metsään niin, kuvata voi ihan metsän reunallakin.
Nyt pitää vielä toivoa, et polvi kestää. Leikkaavan lääkärin kanssa on jo treffit sovittu. Ja oikeasti Madamhan tuli töihin tekeen raksarahaa ja kohti unelmien täyttymystä. Tässä yksi hyvä porkkana millä Madam jaksaa kivuista huolimatta. Täällä Madam vielä joskus lepäilee hyvän kirjan ja viinin kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam lensi Suomeen

Madam ja nyt alkoi syksy virallisesti