Madam ja nyt alkoi syksy virallisesti

Madam on vastaanottanut syksyn virallisesti. Madam, kun työskentelee, joka päivä niin päiviin pitää mahduttaa myös jotain kivaakin. Niin silloin ei vuorokaudet tunnu pelkältä työltä. Onneksi töitä voi tehdä myös yöllä niin tulee kaikki tunnit hyödynnettyä. Olisihan se ihan kauheata jos Madam nukkuisi onnensa ohi. Viime viikolla Madam lähti aamutyöparinsa lenkittämisen jälkeen Marhaban keskukseen.
Paikka sijaitsee Tampereella Kalevassa. Paikka on kulttuurien kohtaamispaikka. Madamen oli tarkoitus viettää leppoisa lounashetki ja iltapäivä kahvittelu asiakkaansa kanssa. Toisin taas kävi. Madam joutui raatamaan keittiöön kansainvälisessä seurassa. Ylleensä Madam sai esiliinan ja suojatossut.
Keittiössä kielenä oli Espanja enemmistönä. Ruokaa syntyi taas yli sadalle ihmiselle. Madam puhui Tampereen murretta. Nysse on valmis, syömään!
Paahdetut palsternakat ja kahvipullat maistuivat hyviltä. Lauantaina Madamella olikin yllättäen tilaisuus syödä ihanaa Kurdiruokaa töissä. Aina välillä pitää myös töiden lomassa tehdä myös Pro Bono hommia. Harmi vaan, et tämä asia oli kerinnyt mennä jo Hämeenlinnan Hallinto-Oikeuteen saakka. Asia olisi pitänyt pysäyttää jo paljon aikaisemmin ja käyttää oikeaa lainopillista neuvontaa. Vastine saatiin kuitenkin lähtemään määräaikaan mennessä. Ja asiakin avattiin selkokielellä asianomaiselle itselleen. Madam oli muutenkin ihan liekeissä, kun viikkoon mahtui myös kaksi voittoa. Madam voitti Kimble pelissä ja lotossakin tuli 15.80€.
Tällä viikolla on ilmat hellineet Madamea. Helsinki on näyttänyt parastaan.
Madam poikkesi pikaisesti Kaupungin ruusutarhassa.
Madam ei voinut vastustaa Talvipuutarhaa olihan sielläkin poikettava.
Sit olikin jo Madamen kiirehdittävä piknikille ja käytävä katsomassa, kun Manta on palannut takaisin. Töissä on päässyt katsomaan Suomen kansallis aarteita ja kuulemaan yllättäen Trumpetti konserttia.
Ateneumin aarteita.
Muutamassa taidenäyttelyiden avajaisissakin Madam kerkisi piipahtamaan.
Madamen syksyyn tietysti kuuluu myös vahvasti herkut.
Mitä sinun syksyyn kuuluu? Melkein unohtui olihan Madam Tikkurilan torillakin.
Nyt Madam purjehtii viikonlopun töihinsä. Niin kauan, kun polvi kestää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madamen näköinen Äitienpäivä Viikonloppu

Madam lensi Suomeen