Madam älä käytä rappusia

Madam, kun ei ole mikään tavis Tuija tai Taneli niin viikkoon mahtuu huimasti töitä ja muuta ohjelmaa. Madam on viihtynyt hyvin junan tuomana taas Helsingissä koko viikon. Maanantain yllätys diagnoosikin on jo vanha juttu. Madamen vasen polvi operoidaan Suomen parhaassa tekonivel sairaalassa Coxassa. Madamelle asetettiin kaksi ehdotonta kieltoa. Älä käytä rappusia ja yhtään pyörätuolia ei työnnetetä.
Musa lähetti Gambian kodista kuvat. Madamen itse siemenestä kasvattamat papaijat kypsyvät vuorotellen. Linnut haluavat syödä myös kypsiä papaijoita.
Ystävän pihassa olevaa ruukku paprikaa Madame ihasteli aamusella. Kasvaa ne vihannekset myös täällä Suomessa. Kaikkea hyvää Kauppatori on tarjonnut koko viikon.
Madamen lempparit on sokeriherneet. Madam kasvatti niitä yhtenä vuonna myös itse Gambiassa. Ne oli niin hyviä, et niistä pystyi syömään myös kuoret. Musa ei ymmärtänyt niitä ollenkaan.
Nyt kun Madamen kävely on hiukan hidastunut, Madam käyttää paljon ratikkaa, metroa, taksia, bussia, lauttaa ja junaa.
Samoja katuja, kun liikkuu hidastettuna niin kerkiää huomaamaan myös vanhaa arkkitehtuuria.
Katukuvasta löytyy muutakin vanhaa, kuin Madam.
Ensin kampaajalle ja sitten passikuviin. Kuvat lähtivät sähköisesti passin uusimiseen. Madam näyttää uudessa passissa seuraavat viisi vuotta taas tympeää naamaa. Työn ohessa pitää aina myös hiukan kouluttaa itseään. Pitää myös tietää mitä muilla firmoilla on tarjota asiakkaille ja työntekijöille. Tämän viikon saldona on korruptio pipo ja uus työsoppari. Olin myös mahtavissa Kortteli Juhlissa, joissa tapasin myös tuttuja ystäviä, kuin entisiä asiakkaitani.
Reilun tunnin jonottamisen jälkeen Madam pääsi Tarot korttien tulkitsijalle. Kortit näyttivät, et Madam on vahvasti menossa eteenpäin.
Madamen 12 chakraakinkin olivat hyvässä balanssissa. Madam kävi asiakkaan kanssa Luonnontieteellisessä museossa katsomassa täytettyä Haminan Mursua. Mursu rantautui 2022 Suomeen Haminan ja Kotkan edustalle. Kaikista pelastus operaatioista huolimatta mursu menehtyi Korkeasaaren eläinsairaalaan siirrettäessä. Syynä kuolemaan oli mm. nälkiintyminen ja sydämen pettäminen.
Tällä viikolla Madam ei ole oikein kerinnyt kokkailemaan.
Hyvin Madam on kuitenkin syönyt.
Ja Madam on muistanut myös herkutella. Iloisen yllätyksen Madam koki Itäkeskuksen uudessa Kauppahallissa.
Ihanaa Senegalilaista chili kastiketta saa nyt myös Itiksestä. Tätä Madam on roudannut matkalaukussa Gambiasta Suomeen.
Ei muuta, kuin täysin uusin purjein syksyä kohden ja mahtavaa melkein kesän viimeistä viikonloppua. Nautitaan ja Madam harjoittelee uuden puhelimen käyttöä. Hyvin palvellut äly lakkasi yksi yö toimimasta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madamen näköinen Äitienpäivä Viikonloppu

Madam lensi Suomeen