Madame ja kuinka vältellä tiskaamista

Madame on tunnetusti vältellyt siivoamista koko ikänsä. Madamelle ei ole tullut mitään muutosta asiaan vuosikymmenien kuluessa. Sadekaudella lähtee muutenkin kaikki mehut, jopa Madamesta. Kaksi kertaa satanut tänäänkin jo. Säätiedotus sanoo 31 astetta tuntuu, kuin 37 astetta. Ilman kosteus 73%. UV-indeksi erittäin korkea, 9. Ja auringon laskun jälkeen pitäisi taas alkaa sataa taukoamatta aamuun saakka.
Madam maalasi kotiportin sisäpuolelta. Ei nyt pysty aloittamaan tiskaamista. Musa tiskasi eilen kännykän valossa, vain kattiloita ja patoja. Madam auttoi puolikkaan vuohen paloittelussa. Vuohessa ei kylläkään ole paljon isoja lihoja. Musa valmisti erittäin maukkaan muhennoksen. Onneksi sähköt palasivat ennen keskiyötä. Musa sai tehtyä meille Basmati riisiä riisinkeittimellä. Äsken Madame hyppeli tai oikeammin survoi jalallaan cocistölkkejä litteäksi. Meillä on metallin keräys firma ihan tässä omalla kadulla. Madam heitti boxeriensa päälle pitkän kaavun ja marssi kadun toiselle puolelle. Onko Muhamed kotona? Madamella olisi pientä hommaa Muhamedille. Juu, katsovat piirrettyjä sisällä, kun on niin kuuma. Madam tule sisälle, täällä ulkona on kauhean kuuma. Kiitos, nyt ei kerkiä. Muhamed on reilu 10-vuotias ja on 2 vuotiaasta tehnyt hommia Madamelle. Löysi Oliwerin roskien seasta. Oliwer oli reilun vuorokauden ikäinen ja hamsterin kokoinen. Muhamed roikotti takajalasta Oliwerin Madamen kotiin. Nyt Muhamed otti silmät loistaen 2 säkkiä metallia vastaan ja vielä enemmän loisti koko poika, kun Madame kertoi, et saat pitää kaikki rahat mitä metallista tulee.
Madamea ihmetyttää, ettei takapihan vuokra rivarissa esim. kerätä metallia. Vaan heitetään roskapussiin päivittäin. Madam on niin köyhä, et säästää jätemaksuissa. Keräämällä metallin, muovipullot mm jatkojalostukseen. Oliwer ja Max syövät papaijan kuoret. sipulin, kananmunan ja banaanin kuoret heitetään, takaisin kasvualustaksi banaaneille ja papaijalle. Papaijaa tulee nyt melkein päivittäin, et sitä menee myös myyntiin ja sillä ostetaan sirkushuveja, leipää ja cokista.
Madamea ei edellenkään huvita aloittaa tiskaaminen. Madam voisi, vaikka aloittaa alakerran vessan koriste maalamisen.
Ehkä ensin pitää tehdä valmiiksi lantrinki. Jos tänään pitää saada aperetiivi ennen keskiyön ruokailua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madamen näköinen Äitienpäivä Viikonloppu

Madam lensi Suomeen