Madam ja mahtava aurinko

Madamen herätti auringon säteet, jotka paistoivat suoraan silmiin. Mahtavaa. Ilma ollukkin jo toista viikkoa ihan harmaa. Madam on riippuvainen auringon paisteesta. Ylös, ulos ja lenkille. Mahtava aurinko ja energian tuoja. Tänään pitää nauttia aurigon paisteesta koska illaksi on taas luvattu sateita. Huomiseksi ukkosmyrskyjä ja Maanantaille vielä sateita koko päiväksi. Madam kiirehtii suihkuun yläkertaan. Elämä on täydellistä. Madam ei herännyt hikilammikosta. Koko yön riitti sähköä. Tuulettajat toimivat. Aamukahvit ja kelen etupenkillä pankkiin. Meillä vielä pankit auki myös Lauantaisin. Madam niin rakastaa vanhainaikaista pankkikirjaa omalla valokuvalla.
Virkailija oli Madamelle uusi tuttavuus. ja hän pyysi nähdä Madamen henkkarit. Puhelinnumeron osasi sentään katsoa pankkikirjasta. Madam ojensi viimevuoden korttinsa. Virkailija katseli hetken korttia ja sanoi, et tämä on vanha. Madame tokaisi, et niin on myös Madam vanha.
Mies ei ollut huumorimiehiä. Teidän pitää Madam hakea uusi kortti tälle vuodelle. Madam siihen, et uusi kortti on kotona turvassa. Ja täällä pankissa kaikki kyllä tuntevat Madamen. Samassa apulaispankinjohtaja saapui tuomaan jotain papereita pöydälle virkailijan taakse. Hello, Madam! Ai, että Madam rakastaa tätä Madam nimeään. Suomessa ei edes pääse pankkiin jos ei tilaa aikaa käteisen rahan noutamiseen. Virkailijan olemus muuttui heti. Rupesi jopa hymyilemään, Madam meillä ei ole valitettavasti kuoria mihin seteliniput voisi laittaa. Madam ei hätää laukussani on niille tilaa. Madam päätti kävellä Sanchapan risteykseen ja ottaa siitä 10 dalasin taksinpenkki. Takapenkki täynnä naisia ja jokainen sai vielä syliin lapsen. Taksi käänsi nokan täysin vastakkaiseen suuntaan. Oltiin menossa Sukutaan. Madam tiedustelee kuljettajalta, et meneekö taksi Sanchapaan? Kun kuljettaja ei edes toiseen kysymykseen vastaa niin vieressä istuva rouva kahden prinsessa pukuisen lapsen alta vastaa. Juu, menee tämä on vain kiertotie katu on poikki, Madam. Yes, Madam huojentuu. Vaikka rahaniput Madamen käsilaukussa eivät ole euroissa suuret. Täällä ne olisi kuitenkin yli vuoden palkka reippaasti. Tähän asti Madamen ja Musan Firma on hoitanut tonttien myynnin ja välityksen. Nyt ajateltiin vielä siirtyä vuokraamaan myös rakennustarvikkeita. Ja niissäkin vielä vain ulkoisija detaljeita alkuun. Madamhan rakastaa kaikkea kaunista.
Madam on niin onnellinen. Oliwer on kuulemma onnellisempi.
Madam ottaa ihan energian vuoksi. Kippis Lauantai ilta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam lensi Suomeen

Madam ja nyt alkoi syksy virallisesti