Madam ja ei mitään aikatauluja

Parasta on, ettei Madamella ole mitään aikatauluja. Viikko on vierähtänyt vaan turhan nopeasti taas. Keskiviikkona oli Webinaari. Madamamen piti oikein sormista laskea, et monelta pitää olla läppärin kanssa luurit korvilla. Kesäaika Suomessa, joten kolme tuntia ollaan jäljessä täällä Gambiassa Suomenajasta. Onneksi aihe oli kiinnostava ja esityskin antoisa.
Madam joutui tällä viikolla hakemaan apteekista antibiotti kuurin, kun bakteeri nosti kuumeen. Onneksi lääkkeet toimivat ja Madam on taas huomenna valmis kuntosalille kevyesti treenaan. Antibiotilla lähti samalla nuhakin, joka oli melkein kuukauden. Onneksi Musa ja Madam on säästynyt pahemmilta sairauksilta tänä vuonna.
Oliwer ja Max ovat olleet kans terveinä. Oliwer tuo aina välillä rappusten juurelle todisteita siitä, kuinka hänellä on vaativa ja raskas poliisikoira työ. Kaikki yöt menee vahtimisessa, et Madam saa unta. Tänä aamuna oli kylläkin ensimmäistä kertaa kannettu tyhjä ruokakippo oven eteen. Madam vetkotteli selvästi aamiaisen kanssa.
Madam söi arkisesti pyttipannua. Oliwer ja Max saivat tietenkin kans. Madam kokeili kans oman version raastepikkelssistä. Ehdottomasti menee jatkoon ja isompi satsi jääkaappiin valmiiksi.
Perinteisiä lättyjä jälkiruuaksi vanhalla reseptillä.
Vihannesportulakka oletko jo käyttänyt keittiössäsi? Madamella se kasvaa rikkaruohona Aloeveran kanssa samassa metallisaavissa. Vihannesportulakka kuuluu sarjaan puutarhan superruokia. Madamen piti siivota yläkerran parveke oranssista hiekasta. Madamea kiinnosti enemmän pehmis jäätelö naapuri lasten kanssa leipomossa.
Lapsista nuorin olisi vielä halunnut leipomon jääkaapista syntymäpäivä kakun. Ei siksi, et hänellä olis ollut syntymäpäivä vaan, kun hänen lempiväri on vaaleanpunainen. Lapset olivat ekaa kertaa leipomossa ja pehmiksellä. Muhamed kotiin päästyään jatkaa pyykinpesua pyykkilaudalla. Madamen on varmaan pakko lakaista parveke. On pieni mahdollisuus, et vettä tulee hanasta viikonloppuna ja pesukonetta voi taas käyttää.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam lensi Suomeen

Madam ja nyt alkoi syksy virallisesti