Madam osaa jo hiukan jakaa vastuuta

Madamen ei tarvitse jokaisen rakennusharkon valmistumista enään valvoa. Musa pelottelee työmiehiä. Jos ei harkoista tule vahvoja Madam ei maksa mitään. Yhdestä valmiista rakennusharkosta saa työmies 8 senttiä. Tällä viikolla voimakas " hiekkamyrsky" Saharasta on antanut oman haasteensa harkkojen tekoon. Harkkoja pitää kastella, etteivät pääse kuivumaan liian nopeasti. Jos näin käy niistä tulee keksejä ja Madam ei maksa kekseistä.
Tänne tontin toiseen päähän nousee tulevaisuudessa Madamen Unelma-talo. Silloin Madam kylläkin vahtii koko rakennus vaiheen haukkana. Madamen työmiehet eivät ole koskaan rakentaneet Marokkolais tyylistä taloa Riadilla. On se Madamellekkin ensimmäinen kerta. Madamelle tehtiin eilen ulkovessaa puutarhamökin viereen. Kuvat tulivat Madamen puhelimeen, kuinka homma etenee. Madame sai keskittyä Serrekundassa löytöjen tekemiseen.
Tähän kankaaseen piti löytää toista tilkkutäkin näköistä kangasta. Madamella on tästäkin kankaasta selvä visio päässään. Babucarr saa taas tehdä taikoja, et siitä saadaan madamelle mieluisa. Babucarin kysymys kuului. Madam laitetaanko taskut? Yes, ne on kivat. Serrekundasta löytyi kaikkea kivaa ja tinkaaminen on taitolaji. Löytyi myös Suomalainen mies perheensä kanssa. Miehellä oli selässä Haltin reppu ja vaimolla vauva. Madamen oli pakko mennä esittäytymään. Madamen uusi torikassi sopii niin hyvin Madamen juoman kanssa.
Ihmeiden aika ei ole ohi. Neljän kuukauden jälkeen hanasta on alkanut tuleen vettä öisin. Madam ei kuitenkaan ole vielä päässyt suutelemaan pesukonettaan, kun toinen vesipumppu ei inahtanutkaan. Sähkömies ei uskaltanut tulla katsoon sitä. Oliwer voi vahingossa syödä sähkömiehen. Lupasi palata asiaan, kun Musa on palannut hautajaisista sisämaasta.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa