Madam ja tuhannen ideaa

Madamella on taas niin paljon innostavia ideoita pää täynnä, et untakin riitti vaan aamun ensimmäiseen rukouskutsuun saakka. Ihan pilkkopimeää. Kierreportaissa Madam joutui käyttämäämään puhelimen valoa varmuuden vuoksi.
Alkuviikosta, kun Madam tuli alakertaan niin lattialla oli kuollut lisko. Musa oli metsästänyt sitä yöllä ja spreiannut sitä hyönteismyrkyllä. Musa ei kuitenkaan ollut tiennyt, et lisko oli viimeisillä voimillaan yrittänyt raahautua ulko-ovelle. Oliwer ja Max tuijottivat voiton riemuisina oven lasinläpi. Sisälle ei saa mennä ilman lupaa. Siitä ei saa herkkuja. Madam laittoi kapselin koneeseen ja otti jääkaapista kuppikakun.
Uutiset päälle ja ihmetteleen mitä hullua maailmalla tapahtuu. Madam valitsi kuitenkin pian ruuanlaitto, sisustus ja puutarha kanavan. Paljon mielenkiintoisempaa, kun katsoa kuinka valta sairastuttaa naapurimaan pressan, joka aikoo siirtää vaalit niin voi olla aina pressana.
Madam ei jaksa puristaa tänään appelsiinimehua, vaan tyytyy syömään lohkoina. Nopeasti aurinkokin nousee. Koirat saavat aamiaisensa.
Oliwer ja Max saavat myös matolääkkeensä. Madam laittoi varmuuden vuoksi kaikki tabletit luonnon Jogurtin sekaan. Oliwer pienenä näytti tassulla tyhjästä kupista mikä ihme tämä on? Oli siis syönyt kaiken muun ympäriltä ja näytti puolikkaita tabletin paloja. Madam meni hetkeksi perkaamaan ruukkupuutarhaansa. Tunnin puuhastelun jälkeen oli luovutettava. Madamelle tuli niin nälkä, et piti paistaa muhkea munakas ja ottaa jälkkäriksi terveys suklaata.
Hellemekko päälle ja kadulle juomaan Cafe Touba.
Sopiva määrä joutilaisuutta auttaa herättämään luovuuden.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa