Madam ja juhlaviikko

Madame, kun on niin näppärä. Madame toteuttaa kokonaisen juhlaviikon kerralla. Kaikki vuoden tärkeimmät päivät samalla viikolla. Tulevaisuudessa, kun Madamesta tulee vanha ja dementia iskee niin kaikki tärkeät juhlat ovat lähekkäin. Gambian Itsenäisyyspäivästä Madam voi tarkistaa tulevan ikänsä. Musan ja Madamen Hääpäivä laitettiin tarkoituksella samalle päivälle, kun Madamen synttärit. Kumpikaan ei silloin unohdu. Madam ja Musa on myös juhlinut monia muita tärkeitä päiviä 20. Helmikuuta. Tupareita, rakennuslupia, uusia tontteja, tonttipapereiden valmistumia jne. Ja kaikkia muita mieleen painuvia juhlia. Tänä vuonna päätettiin panostaa ensin kummatkin itseemme. Madam meni manikyriin salonkiin.
Musa toteutti harmaiden värjäyksen itse kotona.
Aperitiiviksi nautittiin kotona ensin Champagne. Samppanja oli Musalle ensimmäinen kerta ja tykäisty niin, et illemmallakin kysyi onko meillä vielä lisää samppanjaa?
Madame oli onnistuneesti valinnut Musalle sopivan mauan. Alkoholittomia kuplajuomia löytyy nykyään hyllykaupalla supermarketeista. Madam tyytyi itse Cavaan. Musa tilasi taksin ja lähdettiin Rendezvous Steak House ravintolaan syömään haarukalla ja veitsellä. Gambian paras pihvipaikka ja ihana puutarha miljöö. Musa otti lammasta ja Madam Chateaubriand.
Palvelu ja tunnelma oli täydellistä. Ruoka oli taivaallista ja todellakin vatsa tuli täyteen. Oliwer ja Max saivat Musan annoksesta vielä luut kotiin. Puutarhassa oli monia hienoja yksityiskohtia. Orkidea kasvoi palmun rungossa.
Babucarr oli tehnyt Madamelle puvun. Tänä vuonna puvuissa on taskut suurenmaailman tyyliin. Ja Madam on suuri. Madam tunsi itsensä juhlapuvussa Prinseksaksi. Musa laittoi kotona juhlapuvun vetoketjun takaa kiinni ja totesi, etteihän sulla ole pikkareita ollenkaan. Ei niin Madam on täysin vapaa ja onnellinen.
Madame on taas vuoden vanhempi ja viisaampi. Kerran vuodessa on kiva juhlia. Hyvää Hääpäivää Mr and Mrs Gikineh.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa