Madam eteenpäin mars

Madam sai eilen jonkinlaisen sisäisen herätyksen. Madam teki netissä testin minkä ikäinen Madamen vartalo on? Tulos oli Madamen vartalo on 73 vuotta. Madam itse vielä muutaman viikon 58 vuotta. Nyt tuli Madamelle kiire. Lisää liikuntaa, et kroppa kestää ja ei vanhene ennen aikoja. Serrekundaan ostoksille. Kartongin pikkumökkiin lattia mattoa.
Musan rannekelloihin uudet patterit. Uusi isompi sähköinen sitruspuserrin. Kiireellä kotiin. Nopea kuppisuihku. Hanasta ei vieläkään tule vettä. Googlesta mekkomalleja ja ompelijalle. Madam anovasti, Babucar luo jotain tämän tapaista.
Ja valmiiksi pitäisi saada molemmat Torstai illaksi. Pliis, joohan? Babucar sanoi, et hienot mallit ja onnistuu Torstai illaksi. Mahtavaa Madam pomppi ilosta. Madamen oli aika tarttua vihdoinkin ruukkupuutarha hommiin. Aloevera tarvitsee jakaa useampaan ruukkuun. Juuret tulevat jo ulos korroosion syövyttämästä ruukusta.
Heikkoja nämä Gambiassa myytävät Lapiot. Muutaman kerran Madam löi täysillä rautakangella käden sijaan ja kerran omaan ranteeseen. Pyh, muka Madamen kroppa 73 vuotias. Ja niin taipui lapion kahva Sydämen muotoon. Aloeveran juuret eivät antaneet periksi. Madamen suusta karkasi Suomalaisia voimasanoja. Musa kiirehti apuun ja leikkasi Ikean leipäveitsellä Aloeveran juuria irti.
Madamen ripsistä tippui suolaisia hikipisaroita. Lämpötilakin oli kohonnut tänään yli 40 asteeseen. Reilusti 10 astetta enemmän, kun normaalisti Helmikuussa. Madam valmisti itse iltapalaksi Gazpachoa. Sopii hyvin helteisen päivän päätteeksi ja valkoviini vilvoittaa kivasti.
Huomenna aamusta Madam kuntosalille. Periksi ei anneta ja kaikkea nettikirjoitusta ei uskota.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa