Madam pidä itsestäsi huolta

Madam sai asiakkaan nauramaan ääneen, kun huomattiin, et Madamella on viikset jäässä. Eikä ihmekkään ulkona -27 astetta pakkasta. Aurinko kuitenkin paistoi siniseltä taivaalta. Madamen oli pakko päästä karvojen poistoon. Koko Madamen naama täynnä villakoiran karvaa ja sit vielä noi viikset. Madam luottaa Turkkilaisen parturin vahaan ja lankaan. Hiukan jouduttiin käyttään myös saksia ja pinsenttejä. Madamen pitäisi kuulemma pitää paremmin huolta itsestään.
Vaha lämmitetään padassa ja sivellään Madamen kasvoihin. Vaha on lämmintä ja tuoksutonta. Vaha kovettuu yllättävän nopeasti. Madam muuttuu Marssilaiseksi keskellä Mansea. Ratikan kirskuntaääni ulkoa hiukan pilaa upeata Zen tilaa.
Reilu tunti niin Madam istuu 20 vuotta sitten Kongosta tulleen Rouvan kampaamossa. Hän oli tullessaan pikkutyttö ja nyt on upea äiti ja Suomenkansalaisena omaa taikakädet jolla loihtii kaikki Madamen harmaat hiukset piiloon. Siinä kampaamo tuolissa tuli puheeksi, et haluaisitko itse viettää elämäsi ehtoo ajan Suomen suurimmassa vanhainkodissa maatessa? Madam on onneksi tehnyt omat suunnitelmat. Oletko sinä? Madam laittoi juurekset uuniin.
Ja valmistui katsomaan asuntojen flippaus ohjelmia.
Suklaata tietysti jälkkäriksi. Madam nauttii elämästä. Ja jo ens viikolla Madam lupaa alkaa pitää itsestään huolta ja suuntaa kuntosalille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa