Madam ja vuosi 2024

Näin vuosi vaihtui taas. Madam oli tietenkin töissä. Shamppanjaa ei ollut kuoharia kylläkin. Tarjottavat olivat Madamen mieleen. Viime vuosi ei ollut hullumpi. Madam ei tehnyt mitään Uuden Vuoden lupauksia. Maailmaa olisi kiva nähdä muualtakin, kuin maailmanpyörästä.
Ja tietenkin olisi kiva saada hiukan rahaakin. Madam, kun löysi juuri sopivan kokoisen omakotitalon Kauppatorin laiturilta.
Madamella meinasi tulla kiire viedä ärrälle anomus Euro Jackpotista 113 miljoonaa auttaisi kummasti. Madamhan ei tietenkään töitä lopettaisi. Pitäisihän jäädä tuntuma tosi duunarin elämään. Madamen työnkuvahan on tosi laaja.
Vai mitä sanot mitä Madam tekee? Viime viikollakin Madam lämmitti oikeata Porin Mattia työkseen. En siis lämmittänyt henkilöä vaan kaminaa puilla.
Kaikkea hyvää juuri sinulle ja perheellesi. Tänä vuonna Madam jatkaa vielä suhaamista Suomessa muutaman viikon. Sukellus mereen jo kiinnostaa.
Tänään oli Madamen taapertaessa aamutuimaan töihin -22 astetta. Onneksi Madam katsoi mittaria vasta töissä. Olisi voinut tulla kylmä jos olisi nähnyt lukemat etukäteen.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa