Madam anna rakkaudelle mahdollisuus

Tiesitkö, että jos istutat puutarhaasi oranssin kukan niin pidät rakkauden muurien sisäpuolella. Tämäkin on vanha, viisas sanonta. Tämä kaunis kukka kukoistaa upeampana, kun viime vuonna. Pyrostegia Venusta = Tulitrumpetti kukka. Madam meni päiväksi leikkimään turistia Afro Garden hotelliin. Musa toi Madamen autolla pihaan ja kehoitti lepäämään. Ja niin Madam tekikin.
Madam oli viime vuonnakin täällä Afro Garden hotellissa viettämässä turistipäivää muutaman kerran. Puutarha oli rehevöitynyt ja kukoisti kauniina. Paikan omistaa ystävällinen Suomi Gambia pariskunta. Aitaa vasten nousee upeasti Tulitrumpetti kukka. Madam huomasi altaan reunalla lojuessaan, et jalkakin oli muuttanut väriä. Onneksi ei ole kipeä. Harmillinen harhaan astuminen Kartongissa. Madamen säärikarvoista saisi upeat rastat. Jalkahoito pitäisi tehdä ja kynnet pitäisi myös leikat. Vanhat kynsilakan jämät pitäisi kanssa poistaa.
Tänään Madame ei kuitenkaan antaisi minkään häiritä. Madam antaa levolle ja rakkaudelle mahdollisuuden. Eilen Madam hoiti kansalaisuus velvollisuuden ja kävi ennakko äänestämässä.
Tänään Madam halusi ehdottomasti syödä puutarhassa herkullista kana yassaa.
Ruuan jälkeen olikin hyvä ottaa kunnon päivätirsat. Kaksituntia vierähti hyvin nukkuen. Olikin jo aika iltapäivä kahvien ja herkkujen.
Mikään ei häiritse Madamen turistipäivää.
Tänä vuonna Mangot ovat todella aikasessa vaiheessa kukassa ja on jo pieniä Mangon alkuja näkyvissä.
Johtuu varmaa, et on myös normaalia lämpimämpää. Päivän jo vaihtuessa hiukan iltaan reipas jooga ope Nana pyörähti pyörällään paikalle. Madamella on mahdollista osallistua jooga tunnille. Madamenhan on pakko kokeilla joogaa. Onhan se jo niin kaukana Madamen mukavuusalueelta. Mielen rauhoittaminen ja vielä erilaiset liikkeetkin. Ensimmäisenä ope kehoittaa ottamaan joogamaton ja kaksi tiiltä. Mitä ihmettä rakennusharkkoja ja tiiliä. Miten ne liittyy joogaan? Madam on todellakin niin kaukana omasta osaamisestaan. Madam suunnittelee ja rakentaa taloja. Jooga kuulostaa niin erilaiselta, kun kuntosalilla käyminen. Madam ei sielläkään käynyt lainkaan Suomessa. Täällä Madam on jo kuntosalikortin ostanut, mut ei ole vielä kerinnyt aloittamaan. Jooga tunnin jälkeen Madamella on jo vähän hajua lajista. Madam kylläkin tulee toistekkin kokeileen. Soitto Musalle ja samalla pimeyden laskiessa tulee hiukan kylmä. Pian Musa hakeekin Madamen kotiin. Autossa Musa kertoo, et laivakontti kamat tuli ja ne ovat jo kotona. Mitä? Kuinka se on mahdollista. 31 isoa laatikkoa ja 2 tuolia. Musa oli ajatellut, et Madam tarvitsee täydellisen lomapäivän Afro Garden hotellissa. Eikä sen takia soittanut Madamelle ollenkaa. Madam sai täydellisen lomapäivän.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa