Madam ja elämän tärkeät hetket

Tätä Madam on miettinyt tänään paljon. Elämä on lyhyt ja ihana. Sitä ei ainakaan kannata tuhlata siivoamiseen. You know! Madam tiskasi tänään neljännen kerran tänä vuonna. Onneksi Musa osaa tiskata kanssa. Madam piti kylläkin kuntosali tauon tiskaamisen puolessa välissä. Musa lähti eilen Senegaliin. Dakarissa suuret hautajaiset. Vanhempi kunnioitettu mies kuoli eilen aamulla yllättäen. Musalle tieto tuli 15 minuutin päästä kuolemasta Whatsapp ääniviestinä. Nykyaika mahdollistaa viestin lähettämisen ympäri maailmaa samanaikaisesti. Miehen pojalle ei tieto mennyt perille ääniviestinä. Hän on perheen vanhin poika ja asuu Espanjassa. Hänet saatiin vihdoin kiinni perinteisesti puhelin soitolla. Puhelun sulkemisesta 2 minuuttia poika kuoli sydänkohtaukseen Espanjassa. Traakinen päivä isä ja poika kuolivat samana päivänä eri mantereilla.
Tällä viikolla ei ole mitkään dödöt kainalossa riittäneet. Välillä ollut varjossa 42 astetta. Ja kosteusprosentti ollut 90 molemmin puolin. Ukkosta, salamoita ja sadetta on tullut kaikkea riittävästi. Paikallinen energia ja vesilaitos on kylläkin yllättänyt antamalla sähköä myös myrskyn aikana ja vettä on tullut myös hanasta joka yö. Joskus jopa iltapäivästä hetken. Madamen ei varmaankaan tarvitse kertoa, ettei pidä sadekaudesta yhtään. Tänä vuonna sadetta tuntuu riittävän runsaasti. Tänäänkin on jo satanut 6 kertaa ja nyt vasta aurinko on virallisesti laskenut. Lämpöä on kylläkin vain oudosti 27 astetta. Madamea on viime viikkoina hävettänyt olla Suomalainen, kun uutiset myös maailmalla kertovat pöyristyttävän kamalia asioita Suomesta. Rasismi, vihamielisyys, toisten ihmisten loukkaaminen sanoin ja jopa teoin on lisääntynyt Suomessa. Elämä on aivan liian lyhyt ja itsessäänkin jo monille vaikea. Madamkin on kohdannut paljon elämän karikoita. Madam ei siis lähde enempää kaiveleen Suomen politiikkaa. Äänestän taas sitten ennakkoon täällä Gambiassa Coco Ocean hotellissa ens vuonna pressan vaaleissa. Laitan vaan kuva kaappauksen Iltalehden julkaisemasta kirjoittelusta.
Ettei nyt vaan tämän nimimerkin kirjoittelija olis poltellut jotain laitonta, kun kirjoitus on ihan puuta heinää! Madamen uuni yritti kärventää uunijuuston. Onneksi ei kerinnyt vaikuttaan makuun.
Pidetään huolta meille tärkeistä ihmisistä ja kunnioitetaan toisiamme. Muistakaa rakastaa rajusti. Meillä on vain tämä elämä elettävänä. Peace and Love.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa