Madam ja välillä pitää hiukan hullutella

Madam ja Musa viettivät työntäyteisen Juhannuksen. Kolme päivää uurastettiin ja valuttiin hikeä. Hikeä valui niin, et työt piti välillä keskeyttää ja kuivata lattioita. Madam ei välillä nähnyt mitään, kun hikinorot jäivät silmälasien ja kasvojen väliin. Madam ja Musa uurastivat alakerran vierashuoneen kanssa.
Täällähän ei tehdä yleensä mitään itse vaan haetaan muurari, maalari tai hitsari paikalle. Madam suunnitteli tämän talon itse. Arkkitehti piirsi puhtaaksi. Rakennusmiehet rakensivat Madamen valvovan silmän alla. Mitään Madam ei anna rakentaa, jos ei ole itse paikalla.
Madamen ja Musan makuuhuoneeseen jo monta vuotta sitten asennettiin Lidlin maisematapetti. Bambut sopivat niin hyvin vuoteeksi, kuin tapetiksi. Madam osti ensin alakerran vierashuoneeseen tapetit Serrekundan Libanonilaisesta huonekalukaupasta. Kotiin päästyä Madam huomasi, et tapetit ovat liian hienot ja tummat alakertaan. Läheisestä risteyksestä löytyi laadukkaat Belgilaiset tapetit konttikaupasta alakertaan.
Madam on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Nyt Madamen pitäisi alkaa siivota. Madam, kun on tunnetusti maailman paras keksimään itselleen tekosyitä niin ei siivota tänään. Nyt on Madamen aika hullutella ja polskia lasten kahluu altaassa. Allas on halkasijaltaan 1,68m joten Madam mahtuu loistavasti hulluttelemaan.
Madamen uudet Calvin Klein uikkarit tulivat myös testattua. Hyvä löytö Serrekundan torilta. Alta kymmenen senttiä ja Madam on taas niin cool.
Madam kiittää teitä kaikkia, kun olette seuranneet Madamen elämää. Madamen blogi on nyt sadan suosituimman blogin joukossa. Seuratkaa edelleen. Tälle viikolle Madamella onkin kaksi kutsua juhliin.
Madam valmistautuu Tobaski juhliin hyvin lepäämällä täällä lasten altaassa. Ja ennen, kun kukaan kysyy miks me hikoillaan niin meillä ei ole ollut sähköä päivisin. Ei kyllä välillä yölläkään. Tälläistä on nyt taas ollut reilun viikon. Vettä on kuitenkin tullut hanasta öisin. Kosteusprosentti on yli 80 astetta. Ilmastointi laitteet tarvitsevat myös sähköä.
Muistakaa levätä ja hullutella välillä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa