Madam ja lukeminen kannattaa aina

Madam ja Musa ajoivat taas Kartongiin työmies takapenkillä. Madam otti nyt kirjan mukaan, joka oli kesken. Madam sai toissa viikolla osallistua kirjaklubiin, jonka vieraana oli Suomen Tasavallan puoliso Jenni Haukio. Häneltä oli hiljattain ilmestynyt uusi kirja. Sinun tähtesi täällä. Jenni Haukiolle olisi saanut jo etukäteen lähettää kysymyksiä. Madam lähetti vasta live lähetyksessä terveiset täältä Länsi-Afrikasta Gambiasta. Madam seurasi koko lähetyksen X-asennossa nakkena omasta vuoteesta ja oppi taas paljon uutta.
Musa tarjoili piknik lounaan Madamelle riippumattoon. Sipulia, sardiinia ja mausteita patongin välissä. Harmi ettei ollut valkkaria mukana. Olisi niin hyvin sopinut kyytipojaksi. Madam tyytyi pulloveteen.
Madam sai seuraakin vasikoista. Olivatkin, kuin vanhat tutut. Pitivät ihan luonnollisena, et Madam makaa heidän vieressä kirjansa kanssa. Madam sai luettua hyvän kirjan loppuu ja laittoi työhanskat käsiinsä. Madam olisi valmis töihin. Vielä olisi yksi iso kalastusverkko aseteltava piikkilanka aidan päälle. Siihen hommaan tarvitaan kaksi ihmistä. Musaa väsytti. Pliis, Madame laitetaan ens kerralla. Hah, miehet väsyy niin helposti.
Vasikoilla oli kova jano. Työmieskin oli väsynyt. Madam ohjasi vasikat ulos tontilta ja lupasi, et nähdään taas pian. Leluauton nokka kohti kotia. Työmies nukahti takapenkille nopeasti. Madam lähtee kuntosalille treenaan. Sen jälkeen hyvät erikois kahvit ja yläkerran baarikaapista löytyy varmasti jotain makeaa jälkkäriksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa