Madam ja yöllä satoi vettä

Aamu yöllä satoi vettä. Musa kertoi, et jo aikaisemmin yöllä oli tullut vähän. Madam ei todellakaan pidä sadekaudesta. Paikallinen sammokkomies ennusti, et tämän vuoden sakausi alkaa 20.5. Madam ei todellakaan toivo, et ennuste pitäisi paikkansa. Normaalisti sakausi alkaa JUhannuksen jälkeen. Ensi Sunnuntaina on Äitienpäivä ja silloin Madam haluaisi olla istutus hommissa Kartongissa. Eilen iso tontti kulotettiin ja tänään vielä yksi puu kaadettiin.
Toiselle tontille pääsee huomenna kulottamaan.
Kartongin kulttuuri Festivaalit pidetään tänä vuonna normaalia myöhemmin 26-28.5. Silloinkaan ei myöskään saa sataa. Yleensä niitä juhlitaan Helmikuussa.
Eilen Madam juhli upeasti onnistuneita intialaisia Naan leipiä. Eka kerta, kun Madam leipoi Naan leipää itse. Madam voiteli vielä ne valkosipuli voisulalla. Madam halusi näiden Naan leipien kanssa myös vuohenlihaa. Sitä valmistetaan isossa avotulessa, jonka jälkeen vielä kypsennetään padassa.
Paikan erikoisuus Madamen mielestä on kuitenkin vuohien vatsalaukut verhoina.
Niin hyvää yöpalaa, jota jäi vielä aamupalaksikin.
Niin monet hyvät naurut saatiin tänään liikenteessä. Vaikka liikenne on yhtä kaaosta ja tiet järkyttävässä kunnossa. Madam joutuu välillä laittamaan silmät kiinni, kun ohitukset ovat liian jänniä. Madam tarkoittaa, kun ohitetaan autoja, jotka on pysäköity keskelle risteystä. Jääkaappipakastin pyykkinarulla kiinnitettynä katolla ilman kattotelinetta. Ja vielä kummaltakin puolelta tulee kuorma auto liian suuressa kuormassa. Parempi, ettei Madam katso kuinka hiuskarvan verran on tilaa meidän leluauton kummalakin puolella.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa