Madam ja oman elämänsä kaunein kukkanen

Madam ei ehkä enään ole kedon kaunein kukkanen. Madam kuitenkin loistaa hyvin kukkasena puskassa. Eilen käytiin katsomassa paikat Kartongin suurimmalle tontille Madamen Bambuille, jotka ovat viikonloppuna luovutus iässä. Lauantaina täällä on taas paikallisvaalit. Musan pitää matkustaa maalle äänestään. Madam ei saa vielä äänestää, vaikka on rekisteröity Kerrseringiin omaan kotiinsa.
Musa lähti äsken ruumishuoneelle ja Madam jäi tekemään Amerikkalaista perunasalaattia. Tänään Madam aloitti taas treenamisen Oliwerin puraisun jäljiltä. Antibiotit loppuivat eilen. Käsitreenejä ei vielä pysty tekemään. Ensiviikolla kaikki onnistuu Inshallah! Treenikaverit olivat kauhuissaan Madamen onnettomuudesta. Olivatkin ihmetelleet missä Madam on? Madamen yksi treenikaveri muuttaa Oulunkylään ensi kuussa. Hänen Suomen kielensä kuulostaa hyvältä. Ei edes mitään hassua aksenttia. Musa osaa kolme sanaa Suomea. Niissäkään ei ole mitään outoa aksenttia. Käärijä, karvanoppa ja kiitos. Madam puhuu Mandinkaa aina , kun käy leipomossa. Leipomon väki on niin mielissään.
Madam hiukan huijaa leipomossa, et ihan tässä aviomiehelle herkkuja ostan. Kehuivat taas tänäänkin, et Madam on niin hyvä aviovaimo, kun ajattelee miestään. Juu, joskus niin hyvä vaimo, et Madam syö Musankin kuppikakut. Madam on puskan runsas kukkanen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa