Madam ja Äitienpäivä

Madamen Aavikkoruusu rupesi kukkimaan juuri Äitienpäiväksi. Eilen Madam viritti Euroviisukatsomon jo hyvissä ajoin. Ruuanlaitto ei ole helppoa yhdellä kädellä. Käsi on parantumaan päin. Eikä Madamella ole enään kipuja.
Nachopelti valmistui. Madam oli tyytyväinen lopputulokseen. Musa vei luontaistuotetehtaan pojille myös ruokaa. Kertoi ruuan olevan Meksikkolaista. Madam sai paljon kehuja. Pojat kysyivät onko Madam oppinut tekemään tämän ruuan Meksikossa? Musa kertoi pojille, et Madam katsoo mallia Facebookista ja tekee niillä ohjeilla. Madam kylläkin katsoi ohjetta K-Ruokaresepti sivulta ja viritti oman kädenjälkensä. Musa oli ensin kaupassa epäileväinen juuston suhteen, kun oli oudon valkoista. Meillä ei ole ollut ennen Mozzarella juustoa. Musa siis pitää paljon juustoista. Mitkä ovat täällä kalliita tuonti elintarvikkeita. Eivät meilläkään kuuluu, joka viikko ostoslistalle. Madam ihmetteli myös, Mozzarella oli halvempaa, kun Edam ja Gouda.
Kilisteltiin luonnonjuomalla, kun Madamella on antibiotti kuuri niin ei saa oikeita drinkkejä. Madam ei saa myöskään mennä treenaan, kun ei saa hengästyä, eikä hikoilla. Euroviisujen äänienlaskun aikaan Musan puhelin soi ja siellä pyydettiin apua. Musa lähti viemään naapurin rouvaa sairaalaan. Madam jäi yksin katsomaan viisujen erittäin jännittävää loppuhuipentumaa.
Äitienpäivä aamu näyttäytyi ja sisustuskoirat toivottivat hienolla taideteoksella Hyvää Äitienpäivää. Tämä oli kolmas kerta, kun Madam kokee tämän saman purkin kohdalla. Nyt multa oli levinnyt koko valkoiselle piha laatoitukselle. Huippu taideteos kertakaikkiaan!
Madamen banaanien juurelle on kasvanut paljon uusia taimia pelkistä siemenistä. Madam on erittäin tyytyväinen, kun hän ensin syö hedelmän ja nakkaa siemenen banaanien juurelle. Niin ihan itsestään sieltä nousee taimia. Nyt jo hyvän kokoisina on jo tulossa avocado, papaija ja mango. Hyvää Äitienpäivää kaikkialle maailmaan.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa