Madamen elämä palaa normaaliksi

Madamen elämä ei kuitenkaan ole koskaan tylsää tasapaksua puurtamista päivästä toiseen. Koriteh juhlat meni syödessä hyvin . Ruoka oli hyvää ja sitä oli taas älyttömän paljon.
Musa kerkisi tälläytymäänkin Perjantaina. Madam ajatteli laittaa lilaa luomiin vasta eilen Lauantaina. Madamellakin oli rekvisiittaa valmiina.
Eilen Lauantai aamuna herättiin siihen, et autokuski oli ajanut Hemmojen auton lehmän kanssa yhteen vielä älyttömällä nopeudella suoralla tiellä maalla. Musa joutui lähteen katsoon mikä tilanne ja joutuuko hän viemään Hemmon Dakariin sairaalaan. Onneksi Hemmolla oli ollut turvavyö. Madam ei siis mennyt bilettään vaan jatkoi syömistä. Otti parit päikkärit ja katsoi leffoja. Sunnuntai aamun valjetessa elämä oli palannut normaaliksi. Hanoista tuli vettä.
Kaktukset alkavat kukkimaan. Pesukonetta voi pyörittää taas päivällä. Madame saa taas kahvia kahvikärryistä. Cafe Touba on niin hyvää Bakoteh torilla. Sieltä Madam jatkaa matkaa aina jalkaisin Serrekundaan. Matkan varrelta lähti mukaan nyrkkeilyhanskat.
Madamen kuntosalitreenit alkaa taas huomenna Maanantaina. Ramadan aikana Madam ei treenannut, vaikka paastosikin vain 10 päivää.
Liikenne oli vielä hiljaista Serrekundassa. Suurin osa liikkeistä ja kaupoista oli vielä kiinni. Katumyyjätkin olivat vielä vapaalla. Madam nautti hiljaisuudesta. Madam söi jäätelöä mikä oli itse tehtyä.
Jusuf halusi painottaa, kun hän on syntynyt Sierra Leonessa niin hänen jäätelö on erittäin hyvää ja makeaa. Madamen oli pakko rehellisesti sanoa, et paras kotijäätelö minkä Madam on syönyt Gambiassa. Hinta oli taas niinkin huima, kun euroissa alle 10 senttiä reilusti. Madam teki vielä muitakin edullisia ostoksia. Aluspaitoja Musalle ja Madamelle muotoilevat alushousut. Ne kuulemma tekee Madamen vartalolle ihmeitä. Tällä myyntipuheella ne oli jo pakko ostaa. Vielä Madam osti ämpärin, fariini sokeria ja limeä.
Madam laittoi ekaa kertaa Gambiassa Simaa ämpäriin pöhiseen. Toivottavasti onnistuisi. Täällä Musan äidinkielellä Mandinkalla Sima tarkoittaa iltapalaa. Musa laittoi viestiä, et tulossa kotiin. Madam jää odottamaan mitä saa tuliaiseksi. Koriteh juhlassa lapset saavat Salibo lahjoja. Madam saa yleensä jotain super romanttista. Niin kuin sipulia ja kaalinpäitä. Kivaa sporttista viikkoa sinullekkin.

Kommentit

  1. Toivottavasti ei lampaanpäätä☝️🤣

    VastaaPoista
  2. Olen senkin saanut. Onneksi Musa valmisti sen. Paljon on tullut myös vuohen takareittä, lammasta kaikenlaista palaa. Enään en niistäkään hätkähdä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa