Madam ja Vappu valmistuu

Madam ei ole vielä Simaa maistanut. Rusinat komeasti ovat nousseet. Vappumekon kangas hyppäsi melkein väkisin kassiin Serrekundan kadulta. Ompelija on kylläkin vielä lomalla tämän viikon, kun teki melkein yötä päivää töitä, et sai kaikille Ramadan päättymis luomukset. Madamella on kylläkin ihania käyttämättömiä mekkoja henkarissa ei siis mitään hätää. Viereisen koulun oppilaat ovat olleet vielä tämänkin viikon lomalla. Useat koulut ovat ovensa jo aukaisseet.
Meilläkin on pyhäpäivä Maanantaina. Me vietetään Happy Workers Day. Iso poliittinen kulkuekkin on silloin liikenteessä. Madam toivoo rauhallista kulkuetta. Huomenna Sunnuntaina, kun kuntosali on kiinni niin voidaan testa Sima. Madam on varautunut myös siihen, jos ei Sima maistu niin löytyy myös muuta juotavaa ja rusinoita.
Arvaatte varmaan kumpi juoma on Madamen ja kumpi Musan? Uusi Vappuviuhkakin on hankittu
Meidän aasikuskin vaimo teki sen. Se on tehty käytetystä riisisäkistä ja oikeasti sillä huiskitaan pölyt pois. Madamhan on tunnetusti hyvä vältteleen siivousta. Niin toimii nyt hyvin Vappukoristeena. Madam haaveilee Munkkirinkilöistä. Eilen Madam teki kanaa papu, kaali muhennoksella. Jälkkäriksi oli leipomosta Omenapiirakkaa. Yö ruuaksi naapurista tuli vielä keitettyä kalaa bataatilla. Nyt Madam venyttää Treenivaatteet päälle ja lähtee salille. Madamen täytyy vielä miettiä niitä Munkkirinkilöiden paistoa, kun Madamea hiukan hirvittää se kuuma öljy.
Oikein kivaa Vappua ja Duunareiden juhlaa juuri sinulle.

Kommentit

  1. Nää on nykyään.mun iltalukemiset ennen nukkumaan menoa. Hyvää yötä, paas sitä Gambian pontikkaa siman sekaan jo a vot. Mun pahin kanuuna on tullut naapurin tarjoamasta sama viruvalgee paukuista aikaa ennen Lamssua😃

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa