Madam on yksin viikonlopun

Madam viettää viikonlopun Oliwerin ja Maxin kanssa. Musa lähti viemään potilasta Senegaliin. Madam suunnisti päikkäreiden jälkeen paikallis Ikeaan tutkimaan aarteita. Paikallis Ikea on jättisuuri 2 kerroksinen kirpputori. Tavarat tulevat konteissa Hollannista. Paljon mukana kuolinpesiä. Liikkeen nimi on oikeasti Amsterdam. Osoitekkin on Amsterdam risteys jos, vaikka haluais sinne taksilla pyyhkäistä. Madam meni kävellen mennen tullen ja käyttää nimeä paikallis Ikea. Hinnat ovat sielläkin noussut valtavasti. Käydä siellä kuitenkin täytyy aina välillä.
Tänään Madam löysi vain 2 purkkia yhteen projektiinsa ja 5 jälkiruokalusikkaa. Salaattia tuli myös mukaan melkein naapurista. Päivän ostokset maksoivat yhteensä 1.80€ Madam ihmettelee itsekkin, ettei löytänyt mitään erityisen kivaa. Hiukan piti tinkiä kuitenkin tuolin pehmusteita ulkomyymälässä, mut ei päästy Madamen hintaan niin saivat jäädä ostamatta. Eilinen Iftar ateria oli niin taas hyvä.
Tarjoittimen kokoinen annos tuli vain Madamelle lahjaksi. Madam ja Musa söivät tätä viime yönä useampaankin kertaan. Koirat söivät vielä lopun aamiaisella ja kaikki kananluut. Ramadanin aikana ei syödä perinteisesti riisiä lainkaan.
Tänään Madamen piti tyytyä vain itsetehtyyn tonnikala salaattiin. Jälkiruokakin oli niin säälittävä suklaa Joulukalenteri, kun piti jotain makeaa saada, kun oli koko päivän paastonnut.
Madam kuitenkin juo vettä päivän aikana.
Meidän naapurissa oleva luontaistuote tehdas myös pullottaa Gambialaista vettä. Viime kuussa sitä lähti juuri Senegalista kontti kohti Amerikkaa. Luontaistuotteiden lisäksi siihen pakattiin mustaa saippuaa. Madam odottaa jos tänä yönä tulisi vettä hanasta. Paikallinen vesiyhtiö kylläkin ilmoitti, et 30 vrk tehdään myös meidän alueella huolto ja putkitöitä. Madamen pihassa oleva iso vesitankki hupenee uhkaavasti. Tällä viikolla vietettiin maailman puhtaan veden päivää. Juomavesi hupenee koko maailmasta. Vettä ei ole nyt tullut hanasta viikkoon.
Oikein mukavaa viikonloppua! Tehkää asioita joista tulette onnelliseksi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa