Madam kävi ennakkoon äänestämässä

Madam on niin tyytyväinen, kun pääsi äänestämään. Ennakkoäänestys järjestettiin ensimmäistä kertaa Gambiassa. Paikkakin oli Madamelle tuttu Coco Ocean Hotelli. Oli erittäin mukava ja valaiseva keskustelu Suurlähetys työntekijän kanssa. Nyt tarvii toivoa, et saamme ennakkoäänestää myös ensi Tammikuussa täällä Gambiassa Pressan vaaleissa.
Suomen Suurlähetys on vielä Nigeriasssa, ehkä jo ensi vuonna Senegalissa. Madam poikkesi Sanchban uudessa mini marketissa. Minimarketti olikin normaalia isompi, siisti ja hyvät valikoimat. Suuri yllätys oli iso alkoholi valikoima. Sanchabassa ei ole ollut ennen ollenkaan paikkaa josta ostaa viini tai muitakaan alkoli juomia.
Nyt on kävelymatkan päässä Madamella oma ostari. Löytyy pankki, leipomo, rautakauppa ja nyt vielä hyvä minimarketti mistä saa viinit ja koiran nappulat. Ja mikä hienointa kaikissa on todellakin hyvä palvelu.
Kiirettä on pitänyt. Saatiin juuri valmiiksi Madamen ja Musan unelmatontin aitaus. Madame iloitsee Kartongin tontin 24 palmusta, jotka pystyttiin säilyttämään. Seuraavaksi tontille tulee kantojen raivaajat. Nyt Madamella ei ole enään kiire mihinkään. Odotamme virallista tietoa alkaako Ramadan vietto Torstaina vai Perjantaina. Tieto tulee tänään illalla.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa