Madam ja yllätys jalkahoito rannalla.

Viikonloppu vierähti niin nopeasti taas. On kiva, kun ei enään tarvitse puhua nenäänsä ja yskiä klima lönttejä. Parasta on kuitenkin, Madamen ei tarvitse syödä enään lääkkeitä. Madamen risteyksessä on uusi apteekki ja siellä on kyllä huippu mies Farmaseutti. Farmaseutti jolla on tietotaitoa ja hyvät lääkkeet. Ihailen hänen palvelualttiuttaan ja omistautumista lääke ja terveydenhoitoon. Hän on vielä Gambialainen. Sekään ei ole itsestään selvyys tässä maassa. Nyt ei tarvitse kipeänä matkustaa Kairaballe apteekkiin.
Madam ja Musa kävivät katsomassa, kuinka unelma tontilla raivaus sujuu. Hyvin oli sujunut ja kaikki palmut olivat pystyssä. Hiukan katsottiin myös uusia tontteja Gunjurin sisällä olevasta kylästä, joka oli nimeltään Berendig. Madamea ei sytyttänyt siellä, vaikka kylän tie oli ällistyttävän hieno ja leveä keskellä puskaa.
Sunnuntai aamupäivän Madam opiskeli taas Pappojen Grynder Akatemiassa. Opiskelu on todella intensiivistä. Opiskelukieli on Mandinka. Eilen tuli myös toistona vielä tulkattuna Englanniksi. Madam ymmärtää kylläkin ehkä paremmin Mandinkan kielellä opetuksen. Grynder Akatemian jälkeen Madam suunnisti rannalle täydelliseen rentoutumiseen.
Aurinkovuode, meri ja hiljaisuus. Madam valitsi rauhallisemman rantakaistaleen. Ei turisteja, ei paikallisia. Hyvä seura ja hyvä ruoka. Ja ihan yllätyksenä paikalle saapui kaveri, joka teki Madamelle Pedikyyrin. Madamea kutittaa ihan hirveästi. Madamen oli helppo kiemurrella aurinkovuoteella. Madam oli erittäin tyytyväinen Pedikyyriin. Hintakin tietenkin tingittyyn lopputulokseen 3 euroa ja 30 senttiä.
Madamen kasvot saivat kivan punaisen brunan, mut vatsa pysyi valkoisena. Auringon otossa eivät auttaneet edes hienot rouva bikinit. Rannalla saatiin hyvää ruokaa sopivaan hintaan. Madam otti Domodaa, joka on riisi pähkinä kastikkeella. Tällä kertaa se oli kanasta. Ystävä otti kalaa ja ranskalaisia Porttugalilaisella oluella.
Päivän kruunasi vielä ystävän uudelta parvekkeelta ikuistettu auringonlasku.
Madamen yöpalaksi oli kotona vielä tuoreita hedelmiä mitä oltiin tuotu Kartongista.
Madam on niin tyytyväinen elämäänsä, joka koostuu elämän pienistä asioista.
Melkei kolmen viikon sairastelun jälkeen, Kippis! Madam on niin tämän ansainnut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa