Madam ja lupa sairastaa

Sinuiitti kaatoi Madamen lopulta vuode potilaaksi. Voimat menivät totaalisesti ja munuaisetkin rupesivat ilmoittamaan itsestään. Kuume nousi. Onneksi Madam tietää olla varautunut ja lääkkeet löyty kotoa. Flunssa teki tuloaan jo koko viikon. Madamella oli iltaisin kylmänväreitä ja vetämätön olo.
Eivät auttaneet makeat Mandariinin lohkot luonnon Jogurtissa. Iltaisin rupesi särkemään niveliä ja kolottomaan kaikkia Madamen katkenneita ja murtuneita luita. Ja niitähän Madamella löytyy.
Madam on joutunut olemaan armollisempi itselleen. Madamella on lupa sairastaa. Ei tarvitse painaa eteenpäin koko ajan tuhat lasissa. Madam vielä nousee täältä sängyn pohjalta entistä vahvempana.
Madamea kylläkin harmittaa, et tulee kuntosali treeneihin taukoa, kun toipilaanakaan ei saa mennä treenaan. Nyt ei vielä herkut maistu, eikä iltapäivä drinksut.
Musa on ollut maalla käymässä ja samalla vei sairaala tarvikkeita joita tuli Perjantaina laivakontissa. Madam odottaa tuliaisia jos, vaikka piristyisi. Nyt ei edes jääkaapissa olevat suklaat kiinnosta. Eikä edes Cokis, joka on Madamen elämän eliksiiri.
Onneksi on pika nuudeleita ja chiliä. Antibiotin vuoksi pitää, jotain syödä, et vasta kestää myrkyt.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam Serrekundassa