Madam pikaisesti torilla

Madamen lähin tori on aika pieni, mut vain muutaman korttelin päässä. Sinne pääsee kätevästi kävellen. Aina Madam ei ymmärrä myyjien ajatusten juoksua. Madam olisi halunnut vain yhden salaatin kerän ja maksanut siitä 20dalasia. Ei onnistunut tänään. Piti ostaa 2 kerää ja maksaa niistä yhteensä 25dalasia!
Madam löysi myös ihanan pienen metallisen tarjoilu astian Nigerialaisen miehen kojusta. Ramadan alkuun on enään vajaa 2kk. Pitää olla valmistautunut kauniilla kattauksilla.
Lihakojun mukava rastamyyjä antoi liikaa 5dalasia ja pyysi palauttaan sen ensi kerralla. Pikku rahasta on kova puute toreilla ja paikallis liikenteessä. Madam teki päivällisen valmiiksi jo pataan. Koirille on myös luut paistettu.
Madam on niin tyytyväinen, kun Musalle maistuu Madamen kokkaukset. Naapurin nuoremmat pojat eivät osaa syödä kaikkia Madamen kokkauksia. Madam joutuu aina Keskiviikkoisin syömään Lariamin, malarianestolääkkeen. Sairastetusta aivomalariasta johtuen, Madam syö vanhakantaista ja äärettömän pahalta maistuvaa Lariamia.
Tänään Madam huuhtelee Lariamin Kap Verden paikallis juomalla laimentaen sen mango mehulla. Kap Verde on vain 600km päässä Madamen olkkarista linnuntietä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja syksy Suomessa

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi