Madam ja Sunnuntai ajelut

Madamella käytössä täällä Gambian Whatsapp. Suomen Whatsappia katson satunnaisesti. Meillä siis kaikki hyvin. Ajellaan Supermarketista toiseen koska meidän tarvii peitellä vaaleita karvoja. Madamen hiuksista ja Musan parrasta! Madam on ollut maassa vuodesta 2004. Ja juurikin eilen viimeksi puhuttiin Babucarin kanssa siitä, kuinka paljon Gambia on muuttunut siinä ajassa. Babucar ompelee mun vaatteet. Silloin, kun Madam tuli ensimmäistä kertaa Gambiaan Babucar oli 9 vuotias. Nyt Babucar pystyy loihtimaan mekon mihinkä kaikki syödyt suklaat ja kakut voidaan piilottaa! Eilen jätin oman piirrustuksen Babucarin käsiin ja luomus on taas haettavissa Keskiviikkona.
Tänään ei ollut kuntosali auki niin söin jo eilen Päivälliseksi kakkupalan. Musa söi vasta oman kakkupalansa aamiaiseksi.
Tänään piti ajella monta Supermarkettia läpi, et saatiin mustaa hiusväriä. Todella ihanaa, et meidän lähitorilta löytyy nyt enemmän erilaisia vihanneksia. Perus Gambilainen käyttää vain vihreää paprikaa! Madam haluaa käyttää paljon vihanneksia, mut ei halua maksaa niistää ylimääräistä.
Vihannekset maksoivat yhteensä 150 dalasia mikä eilisen kurssin mukaan oli 64.5×150= 2.30 senttiä . Niistä jäi vielä viikolla käytettäviksi tomaatit ja poulikas punainen paprika.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa