Mitä Madam syö?

Madam on tunnetusti herkuttelia. Utelias, spontaani ja aina valmis kokeilemaan jotain uutta. Madam tykkäsi tästä, mutta mitä Madam syö? Lautasella on myös Turkkilaista valkosipuli pikkelssiä. Eilen Madam söi perinteistä Gambialaista Souap Kanjaa riisillä. Ruoka oli yhteisellä isolla vadilla. Tällä kertaa kaikki söivät lusikalla. Kukaan ei syönyt sormin. Madam ystävänsä kanssa ja muutama poliisi uniformuissaan. Poliisi päällikkö nukahti ruokailun jälkeen tuoliinsa. Se oli Madamen mielestä huvittavaa. Muille se oli ihan luonnollista. Poliisit työskentelivät varsinaisesti tien toisella puolella tarkistaen ranta ja hotellialueelle meneviä ihmisiä, autoja, tuktuk takseja ja moottoripyöriä. Madamen mielestä on mielenkiintoista seurata poliisien työskentelyä. Keskustelutkin olivat eilen mielenkiintoisia. Senegalilainen delegaatio matkustaa Suomeen pian. Suomessa olevilla Senegalilaisilla on mahdollista uusia Senegalin passit ja anoa esim Suomessa syntyneille lapsilleen Senegalin passia.
Tästä kuvasta on aikaakin jo 3 vuotta. Naapurin Iben kanssa valmistettiin iso rotta. Iben mummu auttoi meitä valmistuksessa. Kastike oli erittäin herkullista. Madamen ei enään tarvitse syödä rottaa. Oliwer ei halunnut edes maistaa. Puistatteli päätään voimakkaasti järkyttyneenä. Madamen työmiehet joskus aikaisemmin valmistivat rottaa. Tarjosivat Madamellekkin. Silloin Madam söi juuri tuotua Soso lounas herkkuaansa, joten rotta jäi maistamatta.
Nyt sadekaudella sammakko perheet pitävät yöllä valtavaa kurnutusta ja mölinää. Musa ei ensiksi uskonut, et Ranskassa sammakon reidet ovat herkkua ravintoloissa. Madam ei meinannut uskoa itse, et sitä herkkua on myyty ja tarjoiltu myös Madamen synnyin kaupungissakin. Joko tiedät mitä Madam valmisti ja söi hyvällä ruokahalulla?
Ei, ei se ei ollut sammakon reisiä. Madam osti tämän aineosan ihan supermarketin pakaste altaasta. Tekstit oli Arabian kielellä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa