Madam ja mukamas helppo elämä

Viime yön myrsky katkaisi sähköt. Meidän autoon yritettiin murtautua. Ennätyksellisesti kahteen kertaan saman yön aikana. Varkaat liikkuvat eniten pimeyden turvin. Rikollisuus on lisääntynyt viime vuosien aikaan täälläkin huomattavasti. Varkaista on tullut entistä röyhkeämpiä. Viime yönäkin varas uhkasi Musaa vasaralla. Lopulta vaan heitti kivellä. Jää edes epäonnistuneesta keikasta työkalu käteen.
Madam lähti naapurin pojan kanssa vielä torille samaa matkaa. Madam halusi vielä Tobaskin juhlintaan salaatti aineita niitä, kun ei huomenna ole saatavana. Torille meno käy hyvin treenistä näin sadekauden aikaan.
Ilman kosteus oli aamulla 100% ja nyt iltapäivästä , kun ei edes enään paista kosteus on jo hiukan laskenut.
Torilla oli vain vähän myyjiä ja rapsakkaa salaattia ei lainkaan myynnissä. Kurkutkin Madam jätti ostamatta, kun olivat hiukan huonon näköisiä ja niistäkin pyydettiin tuplahinta alkuviikon hintaan nähden.
Makaronia, tomaattia, porkkanaa ja sipulia Madam osti varmuuden vuoksi torikoriinsa. Todella ohut ja liehuva a-linjainen Madamen mekko liimaantui selkään kiinni torireissulla.
Naapurin äiti kysyi huolissaan pärjääkö Madam nyt ilman salaatti kerää? Juu, ei mitään hätää. Kaikkea muuta löytyy. Madamelle saapui jo pikku Lounaaksi paistettua maksaa, et pärjää juhla illalliseen asti. Sähköt tulivat takaisin ja ilmastointi pelaa. Madam valuu käsivarsiaansa pitkin kuitenkin hikeä läppärin näppäimistölle. Madam toivottaa kaikille Happy Tobaski! Koko ympäristö täällä kaupungissa tuoksuu nyt erilaisille juhla ruuille!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa