Madam ja uudet rakennus ideat

Madam on koukussa suunnitteluun ja rakentamiseen. Pohjapiirrosten tekeminen on ollut teinistä alkaen mieluista. Pyöreät talot ovat täällä vanha perinteinen rakennustapa. Talot tehtiin savitiilistä. Nyt tehdään rakennusharkoista. Näistä pyöreistä taloista ei tule asuntoja. Yksi tulee olemaan olkikattoinen Bantaba. Voisimme käyttää siitä nimitystä katettu terassi. Tämä oli ennen vanhaan kylän tärkeimpiä asioita Moskeijan ja kaivon jälkeen. Bantaba on oli suosittu kokoontumispaikka, tiedonkulun keskus, levähdyspaikka ja Koraanin lukupaikka. Erikseen olivat myös Bantabat naimattomille. Kylän vanhin tai muuten tärkeä henkilö istui aina keskellä Bantabaa. Arvovallan kyllä aisti jo kauaksi. 17 vuotta sitten Madamkin niiaa niksautti oikean miehen edessä tietämättä, että hänestä tuli myöhemmin Appiukkoni.
Nämä pyöreät rakennukset nousevat Madamen unelma tontille kaivon viereen tulevaisuudessa. Madam teki nämä sipsipurkista havainnoillistamaan ideaansa. Ei tarvinnut vääntää rautalangasta. Dc-Fix kylkeen ja avattavat katot päälle niin pystyi havainnollistamaan paremmin pyöreiden talojen tarkoituksen.
Eilen aamuisen rankkasateen jälkeen tänään päivä alkoi aurinkoisena pitkästä aikaa. Paikoittaen eilinen sade tuulen kanssa teki taas vahinkoja rakennuksille. Kattopeltejä irtoili ja puita katkeili.
Madam suunnistaa taas brunssin jälkeen kuntosalille. Ja älkää luulkokkaan, et valkoinen pullataikina maha tai heiluvat allit olisivat lähteneet minnekkään Madamesta. Lauantaina vedin niin kovan treenin myös alleille, et nukuin 3 tunnin päikkärit! Kuntosali on Madamelle mielen uusiutumis ja kehon huoltopaikka. Kivaa viikkoa juuri sinulle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa