Madam ja ihana Lime

Lime hedelmäpuita on saatava unelma tontille Greipin ja Appelsiinin lisäksi. Mandariiniä ja sitruunaa unohtamatta. Madam on aina rakastanut kaikkea mihin voi käyttää Limeä. Jo Limen tuoksu saa Madamen kymmenen vuotta nuoremmaksi!
Madam, kun ei aina onnistu leipomisessa. Tällä kertaa Madam ylitti itsensä. Nämä Madamen leipomat Lime Muffinssit ovat taivaallisen makuisia. Ohje oli oikeasti Mustikoille. Niitä ei ollut, mut ihanaa Limeä kylläkin. Madam raastoi kuorta ja puristi mehua. Ekaa kertaa oli myös pienet silikoni Muffini vuuat käytössä. Hyvin toimivat kaasu uunissa. Enään ei tarvitse ostaa paperivuokia.
Torilta hain savustettua kalaa. Perkaaminen oli työlästä puuhaa. Koirat olivat villeinä, kun saivat kalan kaikki muut osat joita Madam ei käyttänyt Lounaaseen. Tänään on ollut erittäin painostava, hautova ilma. Aamulla yritti sataakkin kahteen kertaan. Vain hiukan tuli pisaroita.
Madam sävelsi keittiössä uuden leivän täytteen. Savukalaa, Romanovin tomaatteja, kolmea eri sipulia, mausteita, majoneesia ja tietenkin hiukan limeä. Hyvin Madam jaksoi treenata salilla, vaikka hiki valui päästä varpaisiin.
Madam olisi halunnut nostaa Gin and Tonic aperetiivin Kuningatar Äidin kunniaksi, mut ärrällä ei ollut Tonicia. Madam suunnisti yläkerran baarikaapille ja sieltä löytyi juurikin sopiva juoma mihinkä sai puristaa Limeä. Kap Verden " kansallisjuoma". Kap Verde on pieni saari rykelmä 600km päästä Madamen kodista. Olin siellä työmatkalla Tammikuussa. En kylläkään silloin huomannut, et alkoholia on 46%. Kippis!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa