Madam ja aina muuttuva yhtälö

Meidän piti syödä uusia perunoita Juhannuksena. Max Mahtava söi kaikki mukulat pikku hiljaa kaivaen öisin ne ylös saavista. Musan täti kuoli yllättäen Juhannusaattona ja Musa lähti hautajaisiin maalle. Syötiin siis pussimuusia kolmisin. Oliwer King halusi omaan annokseensa myös ketchuppia ja majoneesia.
Eilen sain uuden täyslukeman kuntosalin vaakaan ja sitä piti heti juhlistaa munkeilla.
Tänään piti pestä pyykkiä, mut hanasta ei tullut vettä. Ei ole tullut 3päivään. Meidän vesitankissa on vettä vain vähän. Madam ajatteli itsekkäästi käyttää sen vain itseensä.
Lämpötila on 38 astetta. Kosteusprosentti 83 astetta. Ja täällä on edelleenkin pilvinen sää. Lämpö ei laske enään yölläkään alle 26 asteen. Ollaan käytetty makuuhuoneen kahdesta tuulettimesta jo toista öisin. Paitsi viime yönä, kun sähköt katkesivat melkein neljäksi tunniksi. Madam ei meinannut edes X asennossa saada unta. Madam taitaa lähteä kadulle istuskelemaan poikien kanssa jos, vaikka ostaisivat Madamelle suolapähkinöitä. Musa tulee maalta vasta illasta ja toivottavasti tuo puutarhasta vihanneksia. Maalla sisämaassa lämpötila lähenee 50 astetta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa