Madam ja tuhat ryppyä

Viime vuonna alkoi Madamen ikäkriisi. On niin paljon kaikkia ihania asioita vielä, joita haluaa kokeilla. Lopppuuko Madamen aika? Hyytyykö hymy? Töitäkin pitäisi vielä jaksaa muutama vuosi. Madamen asenteella ei noita kannata kovin miettiä. Eteenpäin ja kunnosta ja mielialasta pitää hyvin huolta. Arjen rutiinien lisäksi täytyy olla paljon asioita joista tulee hyvä mieli. Me värjättiin eilen molempien hiukset ja herran parta myös.
Tänään onkin täällä Gambiassa pyhäpäivä. Paikalliset eivät juurikaan noteeraa päivää. Eivät myöskään tiedä miksi vietetään vapaa päivää. Koulut, virastot ja pankit mm. ovat kiinni. Afrikka päivä näkyy enemmänkin vain ravintoloiden mainoksissa. Madam pesee pyykkiä, käy lähitorilla ja menee kuntosalille.
Oliwer ja Max tulivat kans tiedustelemaan saako tänään pyhäpäivän kunniaksi tupla annoksen luita? Saamari, paikallinen energia yhtiö katkaisi sähköt. Tai sähkö ei vaan riitä käyttäjä määrään suhteutettuna. Pyykinpesukoneessa olis ollut vielä ohjelmaa jäljellä 15 minuuttia. Sähkökatko voi olla vain hetkellinen tai sitten ei saada sähköä yli vuorokauteen. Täällä kaikki on niin suhteellista. Siltikään päivääkään en vaihtaisi pois!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa