Madam ja sisustuskissa

Keskiviikkona iltapäipäivästä, kun olin meidän torille menossa vain nopeasti käymään niin näin kaksi kissanpentua. Juoksivat entisen taksi Mersun alta suoraan tielle. Olivat vain hiiren kokoisia ja ei niitä voisi mitenkään huomata autoa ajaessa. Varsinkaan, kun meidän risteys on täynnä roskia. Siirsin ne suojaan muurin vierelle. Koululaisia tuli samalla ja kertoivat, et joku oli ne eilen viskassut riisisäkissä risteykseen roskien sekaan. Niitä oli ollut alunperin kolme. Nyt kaksi ja toinen vaikeasti sairas. Tyhjä riisisäkki oli jo kelvannut jollekkin. Kyllä ihmiset voivat olla julmia. Ostin vain nopeasti Hibiskus kukan kuivattuja terälehtiä ja suunnistin takaisin kotini risteykseen. En ajatellut enenpää vaan nappasin parempi kuntoisen kissanpennun käteeni ja jatkoin matkaani. Vastapäisellä muurin reunalla korppikotka jo odotteli vuoroaansa hoitaakseen toisen. Oman portin takana piti hieman miettiä, kuinka pääsisin sisään. Naapurin Äiti tuli vesisaavi päänsä päällä ja kysyi olenko kunnossa? Juu, tottakai mietin vaan kuinka menen tosta portista sisään. Silloin hän vasta huomasi kämmenelläni olevan kissanpennun ja toisessa kädessäni tori pussukka. Ihana kissanpentu, mut Minna hei Oliwer syö sen. Niinpä, siksi kissanpentu asuu meidän yläkerran parvekkeella turvassa.
Boris Johnson oli tänään ekan kerran kylvyssä. Madam ei tiedä mitään kissojen hoitamisesta. Vannoutunut koiraihminen. Tyttäreni rakasti kaikkia eläimiä, mutta varsinkin kissoja. Osasi upeasti imitoida kissan naukumista. Meillä oli haaveena perustaa unelmatontille Lasten Eläintarha. Sen lupauksen hänelle pidän.
Boris juo nyt maitoa samasta kristalli tuhkakupista mistä aikoinaan myös Oliwer ja Max ovat juoneet kanssa. Oliwer löytyi kanssa meidän risteyksestä. Sitä vaan ei kukaan ihminen hylännyt sinne. Hänen äiti meni synnyttään turvaan sinne. Ison palmun ja muurin väliin. Näin, kun emo etsi pentujaan vimmatusti kaksi päivää myöhemmin. Nytkin näen vuohia tonkimassa jätteitä risteyksessä, kun laitetaan Boriksen kanssa pyykkejä kuivumaan parvekkeella.
Tänään Oliwer laittoi kahtia liskon ja lopulta tappoi tämän. Ei syönyt vaan ylpeänä esitteli saalistaan. Juu, tiedän haluaa palkaksi luita. Madam toivottaa Hyvää Viikonloppua! Pidä itsestäsi huolta. Rakasta rajusti ja elä täysillä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa