Madam ja löydöt kirpputoreilta

Meillä on myös Paikallis-Ikea. Oikealta nimeltään Amsterdam suuri 2 kerroksinen jättikirpputori. Tavarat tulee merikonteissa Hollannista. On kuolinpesien tyhjennyksiä, huonekaluja, vaatteita ja paljon Ikean tavaraa alkuperäis pakkauksissa. Tämän takia olemme antaneet tämän käyttämämme paikallis nimen. Mitään en eilenkään tarvinnut, mut tuli tunne nyt Paikallis-Ikeaan. Kaikkea turhaa ja tarpeellista sieltä on tullut raahattua kävellen tai vaikka taksin katolla. Eilenkin päätin, et mitään en en välttämättä osta. Tai jos ostan niin pitää mahtua ostoskassiin! Kävelin siis kumpaankin suuntaan. Kuntokin koheni samalla, kun Madam taapersi hiekassa. Eiliset arteet löytyvät ylläolevasta kuvasta. Kuvasta puuttuu teräksinen uunivuoka, joka on jääkaapissa. Tein eilen ekaa kertaa itse alusta asti valkosipuliperunoita.
Minulta on joskus kysytty myös, et millä tyylillä sisustan Gambiassa? Öö olisko puska, roska, romanttinen tyyli hyvä? Silloin siis asuin puskassa, kylässä maaseudulla. Puskaan haluan myös jatkossaki muuttaa. Toisen romu voi olla Madamen aarre kirpputoreilta, konttikaupoista, kadulta mistä milloinkin aarre löytyy. Tuon vanhan työkalulaatikon näin auton ikkunasta matkalla katsomaan meidän kaivon valmistusta puskaan. Takaisin tullessa pyysin Musaa pysähtymään pienen moskeijan luona. Onneksi pysähtyminen ei ollut turha ja niin Madam jatkoi matkaa onnellisena vanha puulaatikko takapenkillä. Joskus löydöt tarvitsevat hiukan fiksausta, et pääsevät käyttöön.
Tämäkin laatikosto sai vernissa käsittelyn niin sopii paremmin meidän Bambuvuoteen kanssa yhteen. Monesti se koko rituaali, kun löydät jotain kadunvarresta. Ja saat sen vielä tingattua sopuhintaan ja roudattua vielä kotiinkin. Uusi pintakäsittely ja kaino pyyntö Musalle saisinko tuon lipaston meidän makuuhuoneeseen. Koko projekti voi tyssätä tuohon, kun Musalle tulee kiire viedä potilas sairaalaan. Meillä, kun on mun itse suunnittelemat takorautaset pienet kierreportaat ja niitä pitkin eivät lipastot taivu! Tavarat tarvii hinata parvekkeen kautta yläkertaan. Rakennusvaiheessa piti huimioida, et ennen katon asentamista piti saada suunnittelemani metalliset kirjahyllyt paikoilleen. Ne, kun eivät olisi mahtuneet sisälle edes parvekkeen kautta.
Onnistuneet löydöt kirpputoreilta saavat, jopa Madamen hiukan siivoamaan! Madam on maailman paras keksimään syitä, ettei tarvitsisi siivota.
Tämä yli 10 vuotta sitten löytämäni nojatuoli täältä sai tänä vuonna uuden verhoilun.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa