Madam ja kokeileva keittiö

Tänään ei taas tarvinnut tehdä juurikaan itse ruokaa. Inkivääri-Carry Kana on todella hyvää. Ei lainkaan liian tulista. Aina kylläkin pistää hymyilyttämään, kun tomaatit tulee ilman siemeniä. Täällä vanhan uskomuksen mukaan tomaatista pitää poistaa siemenet, ettei masussa ala kasvaa tomaatti pensas. Minä söin taaperona vain tomaatin siemeniä ja Wigreenin maksamakkaraa. Nykyäänhän ei maksaa saa syödä edes odottavat äidit muistaakseni. Saati graavattua lohta. Madam kylläkin rakastaa lohta.
Madam ja kokeileva keittiö testasi tänään persilja-valkosipuli voin. Löysin siivutettua vuokaleipää My Supermarketista. Täällä paahtoleipä on tosi höttöä ja siihen on lisätty sokeria Nigerialaiseen tapaan. Tämä vuokaleipä oli hyvää ja persilja-valkosipuli voi onnistui hyvin. Testasin sen Simolla ja Musalla. Simo meidän kotiapulainen ei ollut koskaan nähnyt leivänpaahdinta. En minäkään ollut nähnyt ennen karitsan syntymää näin me opitaan kummatkin uutta.
Jaksaa taas hyvin treenata kuntosalilla, kun syö itse tekemiään Dallaspullia. Mun ompelia Babukar kylläkin sanoi, jos Madam söisi pienempiä annoksia niin vatsa myös pienentyisi. Madam ja kokeileva keittiö. Ehkä pitää lisätä liikuntaa. Huomenna valmistuu mulle uusi ihana Pääsiäismekko.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Madamen paluu Suomeen

Madam ja osta jotain kivaa itsellesi

Madam ja syksy Suomessa